Artisti Locatie Bilete Parteneri Poster Media  Chase & Status sunt duo de producatori si DJ de muzica drum and bass/electronica/dubstep care isi au originile in Londra, Anglia. Cei 2 membrii sunt Saul Milton (Chase) and Will Kennard (Status).
De la debutul lor (in 2003) au explodat in lumea muzicii electronice de dans, acum fiind unul din cele mai apreciate si respectate nume din scena, fiind sustinuti si promovati de dj ca Andy C, Grooverider, Friction, Zinc, Pendulum, Fabio and Mampi Swift.

In acelasi timp sunt si unul din cele mai populare grupuri din scena muzicala actuala, albumul lor de debut fiind unul din cele mai vandute discuri din ultimela perioada.

Inca de cand s-au lansat in 2003, au avut continuu piese care au ajuns cu usurinta in topurile de specialitate. Amintim aici piese  ca: “20/20 remix” (2004), “Duppy Man” (2005),  “The Druids”(2006), “Come Back” (2006), “In love” (2006, a castigat premiul de 'Best Single' la BBC 1Xtra Drum & Bass award), “Dumpling Riddim” (2007) si intreg albumul lor de debut “More than alot” (octombrie 2008), in special piesa “Take me away” care a explodat pe scena de muzica electronica luand cu asalt topurile si fiind una din melodiile cele mai difuzate in vara lui 2008.

La “Drum and Bass Awards 2009”, cele mai importante premii pentru scena de dnb,  au castigat premiile pentru “Cel mai bun producator”, “Cel mai bun album” cu “More tha alot” si “Cea mai buna piesa” cu “Take me away”.

Piesele lor sunt difuzate la radio-uri ca BBC Radio 1 (Anglia), Kiss FM (Anglia), BBC 1Xtra (Anglia) si sunt sustinute in emisiunile unor muzicieni celebri de la aceste radio-uri: Annie Mac, Annie Nightingale, Fabio, Grooverider  sau Tayo.
Pe ringul de dans piesele lor sunt o prezenta constanta in cadrul evenimentelor drum and bass, hip hop, breakbeat, jungle sau dubstep ei lansand piese de top care se incadreaza in fiecare din aceste stiluri.Alaturi de ei vor mixa:

DJ Snow & MC Agent
(Zoom Out | Cj) (Unusual Suspects | Cj)
myspace Dj Snow
myspace MC Agent
YUFFA & HARDCORE
(Constanta / Bucuresti)
myspace Yuffa
myspace Hardcore
JTR
(Subdustrial, Sibiu)
myspace


Saru & Máté la visuals
(Malibu Police, Brasov / Tg-Mures)
malibu-police.blogspot.com